Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

maanantai 18. toukokuuta 2015

What the fuck just happened

Darwinissa on yllättävän paljon reppureissaajia, vaikka tämä pieni kaupunki onkin. Darwin on juuri sopivan lähellä Aasiaa, josta reppureissaajien on helppo tulla kurkkaamaan Darwinin elämää. Lauantaina päätimme lähteä Australian yöelämään muutaman kansainvälisen reppureissaajan ja au pairin kanssa. Muut olivat jo käyneet Darwinin yöelämässä, mutta minulle kerta oli ensimmäinen. Alkuillan vietimme saksalaisen au pairin perheen kotona, kun muu perhe oli reissussa. Siinä oli hyvää aikaa tutustua muihin tyttöihin ja tulimmekin onneksi ihan älyttömän hyvin toimeen! Yhdentoista aikoihin päätimme siirtyä kohti keskustan yöelämää reppureissaajan lainassa olevalla asuntoautolla. Ennen asuntoautoon menoa aloimme ihmetellä, mikä ihmeen naru perheen koiran suusta roikkuu. Lopulta naru paljastui tampooniksi. Hahahah. Emme vieläkään tajua, mistä koira oli tampoonin vetänyt, mutta ilmeisen kauan se oli sitä popsinut, kun tampooni oli ehtinyt paisua jäätävän kokoiseksi.
Darwinin keskusta koostuu oikeastaan pelkästään yöelämästä. Ainakin ensinäkemän perusteella hahah. Vaatekaupat ja ostoskeskukset ovat muualla. Eksymään ei ainakaan yöllä pääse, kun lähes kaikki baarit sijaitsevat samalla suurella pääkadulla. Ensimmäisenä menimme Discovery-nimiseen baariin. Kaksi tytöistä eivät päässeet sisälle, koska olivat kuulemma liian humalassa. Me muut olimme jo ehtineet maksaa, joten jäimme baariin kahden muun tytön mennessä muualle. Alkuillasta baarissa ei vielä ollut paljoa porukkaa, mutta fiilis oli silti ihan katossa.

Tähän asti reissun traumaattisin kokemus tapahtui baarin ulkoterassilla chillaillessamme. Joimme drinkkejä ja juttelimme uusien ihmisten kanssa, kun yhtäkkiä selkääni alkoi kutittaa. Rapsutin selkääni, kunnes tajusin sen olevan torakka! Refleksinomaisesti otin torakkaa persniska-otteella kiinni ja heitin sen alle sekunnin sadasosalla pois katsomatta lainkaan mihin se lensi. No arvatenkin se lensi edessäni istuvan saksalaisen päälle. Aloimme molemmat kiljua ja huutaa hysteerisesti. Olisin varmaan juossut kun mikäkin gepardi, jos baari ei olisi silloin vielä ollut niin täynnä. Siis hyi helvetti!
Perjantaina tapasin yhden pojan, jonka luonteeseen ja tatuointeihin ihastuin samantien. Hänkin oli menossa lauantaina bilettämään, joten sovimme treffaavamme baarissa. Hän tuli puolen yön aikoihin baariin ja siitä se ilta vasta lähtikin käyntiin. Hän tarjosi koko porukallemme kaikki illan juotavat ja sisäänpääsymaksut. Juotavaa tuli kuin liukuhihnalla, joten siinä tuli vähän väkisinkin humalaan. Iltaan menikin sitten kivasti sellainen pari tonnia rahaa huhhuh. Uskomatonta, miten raksamies voi ansaita 20 000 AUS kuukaudessa!?!

Jossain vaiheessa saimme idean lähteä strippibaariin. Aussideittini halusi viedä meidät sellaisella polkupyöräkyydillä, jossa pyörässä on kiinni asiakkaille istumiseen tarkoitettu vaunu. Vähän oli kännissä siistiä viilettää pitkin Darwinin katuja hahah. Strippibaarissa menimme tyttöjen kanssa ihan lavan eteen ihastelemaan naisia. Mies-deittini osti minulle sylitanssin. Se olikin sitten minun ensimmäinen sylitanssini viralliselta stripparilta. En kyllä ymmärrä, miksi miehet haluavat ostaa sylitansseja. Tanssijaan ei saa turvallisuus-syistä edes koskea. Eikö se ole pelkästään itsensä kiusaamista, kun strippareilta ei kuitenkaan saa onnellista loppua? Just wondering.
Strippibaarin jälkeen lähdimme toiseen tanssibaariin. Baari oli tupaten täynnä eikä Suomessa todellakaan sallittaisi niin täysinäistä baaria. Minusta se oli itseasiassa aika ahdistava paikka. Ulos oli pakko päästä aina vähän väliä hengittämään raitista ilmaa. Sitä kun ei oikein ollut tarjolla ihmismassan keskellä. Täällä monet tytöt pukeutuvat aika huoramaisesti baariin; tyyliin pikkarit ja joku kankaanpala tissien päällä. Päätin sitten jossain kohtaa sulautua joukkoon ottamalla paidan pois ja olla kuin aussitytöt pikku pikku bikineissä. Humalassa menin hävittämään paitani heitettyäni sen yleisöön hahah. Voi ei mikä pönttö. Onneksi eilen kuulin ilouutisen: yksi tytöistä oli pelastanut paitani ja saisin hakea sen tänään hänen luota. Wohoo ihanaa! Hetken aikaa jo luulin, etten enää koskaan näkisi leopardi-paitaani.

Aamuyöstä kolmen aikoihin muut kavaljeerini jäivät baariin jatkamaan bileitä, kun lähdin Aussi-deittini kanssa rantareiveihin. Rannalla oli parikymmentä ihmistä reivaamassa musiikin tahtiin. Ihan mahtavat bileet! Seuraavana aamuna hiekkaa tosin löytyi vähän joka paikasta. Nenästäkin tuli vain mustaa tahmeaa paskaa. Olin yötä Aussi-deittini luona. En viitsinyt mennä kotiin niin räkäkännissä ja paskasena ilman paitaa. Tulimme sitä paitsi Aussimiehen kanssa hyvin toimeen. Ihan huipputyyppi! Heräsimme iltapäivällä ja kävimme hakemassa hampurilaispaikasta safkaa. Katsoimme koko päivän vain koneelta leffoja. Siinä sitten menikin koko sunnuntai-ilta. Oli kyllä ihan paras viikonloppu ja ihana mies! Varmasti nähdään jatkossakin! Tapasin muuten yhden suomalaisen reppureissaajan yöelämässä. Luulin, ettei Darwinissa olisi ainoatakaan suomalaista, mutta meitä on sittenkin ainakin kaksi! Wohoo Suomi-vahvistukset!
Että sellaiset bileet...

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

25. toukokuuta 2015 klo 14.04 , Blogger A kirjoitti...

No wow wow, sulla on ainakin lähtenyt täydellä kybällä sinkkuelämä käyntiin!! Kuulostaa ihan hullun hauskalta meiningiltä, ota kaikki irti elämästä siellä niinkun varmasti teetkin ;-)! You go girl!!

 
26. toukokuuta 2015 klo 20.18 , Blogger Venla Maria kirjoitti...

Joo on kyllä aika hyvin lähteny täällä elämä käyntiin. :D Ihan rakastunu Australiaan kahessa viikossa. <3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu