Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Mistä näitä kondomeja oikein tulee?

Tällä viikolla siivoilin vähän laatikoitani ja löysin kivan kasan erimerkkisiä kondomeja. Ainuttakaan en ole Australiasta ostanut, mutta baareista ja festareilta niitä aina tarttuu varmuuden vuoksi laukkuun mukaan. Täällä kondomit tarjoaa kaupunki ilmaiseksi. Kohderyhmänä ovat tanssibaarissa ja festareilla käyvät, eli arviolta keskimäärin 19-27-vuotiaat. Minusta tämä on aivan loistava juttu! Ei voi enää kukaan sanoa kondomin käytön kieltäytymisen tekosyyksi sitä, ettei ole kondomia. Jos yhden illan jutun löytää baarista, hakee saman tien parit (kymmenet) kondomit baarin vessasta. Näin välttyy taudeilta eikä se edes maksa mitään. Miksei Suomessakin mielummin laiteta ilmaiskondomeja baareihin kuin terveydenhoitajan vastaanotolle? Eihän kukaan edes kehtaa ottaa kondomeja terveydenhoitajan pöydältä, kun olisi niin noloa paljastua seksin harrastajaksi. Sitä paitsi enemmän kondomeille on tarvetta aamun pikkutunneilla kuin keskellä kirkasta päivää.

Turvaseksi on kaiken a ja o. Nykypäivänä on aivan liikaa kaiken maailman seksitauteja ja vahinkoraskauksia, että kyllä se kondomi on kannattava varsinkin silloin, kun kumppania ei vielä kunnolla tunne. Kyllä, suurin osa vihaa kondomia sen vähentämän tuntoherkkyyden takia, mutta valitsetko mieluummin pahimmassa tapauksessa koko loppuelämääsi riivaaman ja kivuliaan sukupuolitaudin vai yhden illan vähän huonommalta tuntuvan seksisession (seksi joka tapauksessa on huonoa, kun kumpikaan ei tiedä mistä toinen pitää)? Tässä asiassa kannattaa ennemminkin katsoa tulevaisuuteen kuin elää nykyhetkessä, mikä tietysti on humalassa helpommin sanottu kuin tehty. Humalaiselle ihmiselle sopiikin hyvin kuvassa näkyvä kysymysmerkki-kondomirasia, jonka muistaakseni nappasin homobaarista mukaani. Teippaa rasian puhelimeen kiinni, jotta se ei häviä. Kysymysmerkki voi saada humalaisenkin ihmisen jopa ajattelemaan ja miettimään, mitä on tekemässä (tai sitten se vain sekoittaa humalaisen päätä entisestään). Hetken nautinto ja loppuiän kurjuus vai hetken kumitulppa ja loppuiän kiitollisuus? Minä ainakin valitsen jälkimmäisen; toivottavasti sinäkin! Let's all practice safe sex!

Löysin itselleni uuden harrastuksen: kondomien käytön keräilyn.
Mun viikonloppu alkaa tänään ampumaharjoituksilla, jonka jälkeen siirrymme poikien kanssa Australian pusikkoon metsästämään villisikoja. Huomenna menemme kalastamaan merelle ja illalla on taas bileet! xx

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu