Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

tiistai 26. toukokuuta 2015

Kesän ekat festarit!

Nyt on kesän festarikausi virallisesti korkattu! Viime viikonlopun vietimme Bass in the grass-festivaaleilla. Festarit olivat pienet niin kuin tämä kaupunkikin, mutta meno oli silti aivan katossa! Ihmisiä oli noin 7500. En tiennyt artisteista ketään ennen festareita. Artistit olivat kaikki paikallisia ja musiikkityyli oli lähinnä hiphoppia ja rnb:tä. Hiphop on onneksi lempimusiikkiani ja monet artistit ovat jo nyt itunesissani. Lovelovelove. Ehdoton lempparini oli Hilltop woods. He saivat yleisön ihan sekaisin mahtavalla energiallaan! Kaikki hyppivät, heiluivat ja räpättivät Hilltopin tahtiin. Meitsi ei tietenkään osannut minkään biisin sanoja, mutta olin ihan satasella messissä omilla lyriikoillani. Muita hyviä artisteja olivat mm. Tha Trigger, Kid Mac, Illy ja Sarah Howells. Kannattaa tsekata youtubesta, jos aussimusa kiinnostaa.

Ennen festareita aloittelimme juomaan kolmen au pair tytön kanssa festarialueen ulkopuolella. Australiassahan julkisilla paikoilla juominen on kielletty, joten juomat piti vetää piilossa poliiseilta, mikä oli kieltämättä aika haastavaa. Poliiseja oli kymmenittäin alueen ulkopuolella. Näin ensimmäistä kertaa oikein poliisibussin hahaha. Jäätävät varusteet. Darwinhan on erittäin väkivaltainen ja alkoholisoitunut kaupunki verrattuna muihin Australian kaupunkeihin. Darwin taitaa itseasiassa jopa olla listan ensimmäisenä. Huumekulttuurista nyt puhumattakaan. Tuntuu, että huumeitakin löytyy joka nurkasta. Luultavasti tämän takia festarialueella olikin jäätävä kasa poliiseja.










Festarilippuna toimi lippis, johon oli kiinnitetty paperilappunen. Paperia ei saanut irrottaa lippiksestä ennen festarialueelle menoa, sillä muuten se ei olisi enää kelvannut lipusta. Kukahan viisas blondi taas ollut kehittelemässä tällaista lippua. Aivan varmasti joku ensimmäistä kertaa festareille menevä on mennyt vahingossa irroittamaan lapun lippiksestä tietämättään tästä säännöstä. Festarialue oli upea! Alueella oli vain yksi lava, joka sijaitsi loivan mäen pohjalla. Mäki nousi kaarevasti ja loivasti, joten kaukaakin istuessa näki lavalle asti ihan hyvin. Alussa vain chillailtiin, juotiin ja nautittiin auringosta. Iltaa kohden alkoi tanssijalkaa vipattaa ja oltiinkin ihan täysillä eturivissä messissä. Seuraavana aamuna olikin ihanasti ääni lähtenyt.

Illan aikana hengasin au pairien ja aussifrendieni kanssa. Molemmat porukat ovat ihania, mutta silti ihan erilaisia. Au pairit ovat minun kanssani saman ikäisiä ja aussikaverit lähempänä kolmeakymppiä. Jostain syystä tykkään hengailla vanhempien ihmisten kanssa, vaikka itse olenkin vielä ihan täysin lapsi, ainakin humalassa. Vanhemmilla ihmisillä on enemmän elämänkokemusta ja ehkä tulemmekin sen takia paremmin toimeen. Itse olen kuitenkin reissannut ympäri maailmaa ja nähnyt kaikennäköistä, mikä on jollain tavalla tehnyt minut kokemuksien perusteella vanhemman. Vanhemmat ihmiset ymmärtävät minua ja ajatuksiani paremmin kuin nuoremmat. Vaikka festarit olivatkin pienet, onnistuin yhdessä vaiheessa silti kadottamaan kaikki kaverini. Onneksi yhteys sentään pelasi ja sain tekstattua ihmisille sijaintini. Vähän eri kuin Ruisrockissa. Ruississa ei ole verkkoyhteyttä ja kolminkertainen määrä ihmisiä. Siellä kun kaverinsa hukkaa, ei heitä enää samana iltana tule näkemään hahah. 






Mukavaa viikkoa mussukat! Hikisiä haleja täältä kolmestakymmenestä asteesta!

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu