Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuosikooste 2014

Vuosikoosteet tulevat varmasti jo monilta savuna korvista ulos. Toivottavasti vielä yksi matti myöhäisen vuosikooste saisi edes muutaman arvokkaan lukijan. Vuosi 2014 on mennyt hurjan nopeasti. Päälimmäisenä mieleeni ovat jäänet Kenianmatka, Frankin ensimmäinen rakkaudentunnustus, Frankin järjestämä limusiiniajelu, downhill pyöräily sekä kesän ja syksyn kreisibailut. Vuonna 2014 olen ollut onneni kukkuloilla. En muista milloin viimeksi koko vuosi olisi ollut näin täynnä iloa ja naurua. Toki suruakin on mahtunut mukaan, mutta varsinaisesta jokavuosittaisesta kaamosmasennuksesta en ihme ja kumma ole kärsinyt. Ehkä sitä vanhetessaan ei enää jaksa murehtia pienistä asioista niin paljoa. Nyt on kuitenkin aika sanoa vuodelle 2014 myöhästyneet heipat ja siirtyä vuoteen 2015! Vuoden 2015 huippukohta tulee olemaan perioperatiiviseksi sairaanhoitajaksi valmistuminen. Vihdoinkin lähes seitsemäntoista vuoden opintojen jälkeen minä saan ammatin! Hyvää uutta vuotta 2015-kaikille!


KEVÄT 2014
Kotihoito köyhässä Kenialaisessa kylässä. Kätilönä toimiminen ja synnytykset. Elvytykset ja "tositilanteet". Aivan ihanat ja nauravaiset lapset. Lasten kuolemat nostivat ennenkokemattomia tunteita pintaan R.I.P. Sai tehdä erittäin merkityksellistä työtä.


KESÄ 2014
Ruisrock, DBTL ja Blockfest. Maatilantyttönä toimiminen hahah. Limusiiniajelu Frankin kanssa. Downhill pyöräily. Kesän hauskat seikkailut. Mukava kesätyöpaikka.


SYKSY 2014
Infected mushroom-keikka pakkahuoneella. Hiphop-festivaalit Seinäjoella. Kreisibailaus keniareissutyttöjen kanssa. Treffailu Frankulapuikulan kanssa. Oman blogin perustaminen. Ihanien pikkuisten lasten hoito.


TALVI 2014
Pariskuntaliikunta. Viiden pojan kanssa asuminen kolmiossa ja yölliset pizzatilaukset. Reggae-tanssiryhmä ja esitykset. Teatteriesitys perheen ja kaikkien kumppaneiden kanssa. Lontoomatka äidin kanssa. Joulu ja uusivuosi parhaassa mahdollisessa seurassa.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu