Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

maanantai 8. joulukuuta 2014

Kuinka hyvin tunnet kumppanisi?


Kopioin väestöliiton sivuilta parisuhdetestin, jossa katsotaan, miten hyvin tuntee kumppaninsa. Testin avulla saa selville, missä asioissa kumppanuksilla on toistensa tuntemisessa parantamisen varaa. Teimme molemmat Frankin kanssa testin. Testin kokonaispistemäärä oli 24. Minä sain 19 pistettä ja Frank sai 19.5 pistettä. Testin mukaan Frank tuntee minut puoli pistettä paremmin kuin minä Frankin. Linkatkaa ihmeessä mulle, jos joku muu aikoo tehdä saman parisuhdetestin. Olisi kiva lukea, miten hyvin muut tuntevat kumppaninsa!

VENLAN TEKEMÄ TESTI

Mikä on kumppanisi mieliharrastus? 2p.
Down-hill biking.
Oikea vastaus: Oikein! 2p.

Ketkä ovat kumppanisi kaksi läheisintä ystävää (sinun lisäksesi)? 2p.
Jussi ja Wänkki
Oikea vastaus: Oikein! 2p.

Mikä on kumppanisi mieluisin lomanviettotapa? 2p.
Ottaa aurinkoa, uida meressä ja juoda kaljaa jossain lämpimässä maassa, esim Aasiassa.
Oikea vastaus: En oikeastaan tykkää ottaa aurinkoa, koska siinä tulee niin hiki. Mielummin riippuisin riippumatossa varjossa kalja kädessä ja Venla kainalossa. 1p.

Mitkä asiat tekevät kumppanisi onnelliseksi? 2p.
Ystävät, minä, seksi, ruoka ja musiikki.
Oikea vastaus: Kaikki ovat oikein. 2p.

Mitkä asiat saavat kumppanisi hermostumaan? 2p.
Se, että maailmassa on niin paljon vääryyksiä. Se, että media ei kerro totuutta asioista. Ihmiset uskovat kaikki televisiossa kerrotut asiat, eivätkä ota uutisten lähteistä itse selvää tai ajattele niitä kriittisesti.
Oikea vastaus: Sinnepäin. En nyt jaksa alkaa tarinoimaan tästä aiheesta lisää, kun me taas saadaan pitkä väittely aikaiseksi. 1p.

Mikä on kumppanisi suosikkiruoka? 2p.
Hahah mikä kysymys! Frankin lempiruokaa ovat kaikki ruuat! Frank ei syö mielellään valmisruokia tai ruokia, joihin on lisätty jotain keinotekoista.
Oikea vastaus: Jouluruoka. Varsinkin hyvin tehty kinkku on hyvää. 1p.

Missä kumppanisi haluaisi mieluiten asua? 2p.
Aasiassa omakotitalossa. Jossain, missä voi elää omavaraisesti ja ilman Eu:n lainsäädäntöä.
Oikea vastaus: Haluaisin asua omakotitalossa. Sillä ei ole väliä missä asun, kunhan tunnen olevani kotona. 1.5p.

Mitä saavutusta kumppanisi pitää tärkeimpänään? 2p.
Valmistuminen ammattikoulusta. Myös se, että hän pääsi sisään urheiluhierojakouluun.
Oikea vastaus: Pysynyt uskollisena sille omalle jutulle mitä olen tehnyt. En muuttaisi mitään mitä olen tehnyt elämässäni. 1p.

Mitkä kolme asiaa on kumppanillesi tärkeimpiä elämässä? 2p.
Ihmissuhteet (perhe, ystävät, minä), pysyä terveenä ja olla onnellinen. 
Oikea vastaus: Lisäisin tähän vielä, että haluaisin kapitalismin loppuvan ja uuden aikakauden alkavan. 1.5p.

Minkälaisista elokuvista kumppanisi pitää? 2p.
Frank pitää kaikenlaisista leffoista. Suosikkeja ovat fantasia, taistelu, sota ja action leffat. Kauhuleffoja Frank ei jaksa katsoa, koska ne ovat kuulemma tylsiä ja huvittavia tapauksia. Nii varmaa. Oikeesti se pelkää paskovansa housuun.
Oikea vastaus: Oikein! Komedian voisi vielä lisätä listaan. 2p.

Mitä kumppanisi ei suostuisi tekemään mistään hinnasta? 2p.
Satuttamaan minua millään tavalla. Uskomaan mun poliittisiin suuntauksiin.
Oikea vastaus: Ensimmäinen oikein ja toinen väärin. Annan kuitenki kaks pistettä. Yritys oli kova. 2p.

Mikä on kumppanisi suurin unelma tai toive? 2p.
Päästä pitkälle Aasian reissulle mun kanssa tai päästä asumaan ulkomaille.
Oikea vastaus: Suurin unelmani on päästä pitkälle reissulle. Maan ei tarvitse välttämättä olla Aasia, mutta sieltä on helppo aloittaa. 2p.

FRANKIN TEKEMÄ TESTI

Mikä on kumppanisi mieliharrastus? 2p. 
tanssi 
Oikea vastaus: Oikein! 2p. 

Ketkä ovat kumppanisi kaksi läheisintä ystävää (sinun lisäksesi)? 2p.
Peppi ja Julle 
Oikea vastaus: Peppi on ollut jo pitkään paras ystäväni. Muuten en olekaan laittanut kavereitani koskaan mihinkään järjestykseen. Annan kuitenkin täydet pointsit. 2p. 

Mikä on kumppanisi mieluisin lomanviettotapa? 2p. 
Lämpöisessä maassa, joko bailaamassa tai hyväntekeväisyystyössä.
Oikea vastaus: Oikein! Tykkään myös ottaa aurinkoa. 2p. 

Mitkä asiat tekevät kumppanisi onnelliseksi? 2p. 
Hyväntekeväisyystyö, tanssi, Frankki? ^^, Afrikka, RnB, musiikki
Oikea vastaus: Oikein! Minut tekee onnelliseksi myös läheisten terveys ja oma terveys. 1p.

Mitkä asiat saavat kumppanisi hermostumaan?
Ööö... Frankki? Vähäosaisten sortaminen.
Oikea vastaus: Hahah Frankki on saanut minut hermostumaan ehkä kerran. Minut saa hermostumaan se fakta, että maailmassa ruoka ei jakaudu tasan. Töissä minut saa hermostumaan lääkärit ja hoitajat, jotka puhuvat paskaa potilaista selän takana tai, jotka käyttäytyvät potilaita kohtaan täysin epäammatillisesti. Miten he ovat edes päässeet alalle?!? Lääkiksessä voisi myös olla jonkinnäköinen pääsykoe, jossa mitataan sosiaalisia taitoja. 1p.

Mikä on kumppanisi suosikkiruoka? 2p.
perunamuusi ja itsetehdyt mummonlihapullat
Oikea vastaus: Oikein, jos irtokarkkeja tai suklaata ei lasketa! 2p. 

Missä kumppanisi haluaisi mieluiten asua? 2p.
Tällä hetkellä Tampereella koulun takia. Koulun jälkeen tuskin itsekään tietää missä oikeasti haluais asua. Englannista ja USA:sta höpisee. Kyllä se vielä rakastuu Aasiaan tai Afrikkaan niin paljon, että siellä se hengailee enimmäkseen. :D
Oikea vastaus: Oikein! 2p. 

Mitä saavutusta kumppanisi pitää tärkeimpänään? 2p. 
Parisuhde, lapsi, koulutus, työ, matkustaminen, asioiden tekeminen ja kokeminen. Auttaa Aafrikassa lapsia mahdollisimman paljon.
Oikea vastaus: Ööö Frankki ei ole ilmeisesti ymmärtänyt kysymystä...? Suurin saavutukseni on, että olen löytänyt elämälleni tarkoituksen avustustyöstä Afrikassa ja heikoimpien auttamisessa. 1p. 

Mitkä kolme asiaa on kumppanillesi tärkeimpiä elämässä? 2p. 
Lapset, matkustaminen, tanssi
Oikea vastaus: Minulle tärkein asia elämässä on, että minä ja läheiset ihmiset pysyvät terveinä ja onnellisina. Seuraavalla sijalla tulevat tanssi ja kehitysmaiden lasten hyvinvointi. Matkustaminen on minulle tärkeää, mutta se ei kuitenkaan yllä ykkössijalle. 1p. 

Minkälaisista elokuvista kumppanisi pitää? 2p.
Venla tykkää komedioista ja kauhuleffoista. Lasten leffat on ihan kärkisijoilla.
Oikea vastaus: Jep, komediat ja kauhuleffat ovat mun lemppareita. Oon tosi nirso leffojen suhteen. Tykkään ainoastaan leffoista, jotka herättävät jonkinlaisia suuria tunne-elämyksiä, kuten naurua, surua tai kauhua. Lasten leffat eivät ole kärkisijoilla, mutta onhan niitä kiva katsoa muksujen kanssa! 1.5p.

Mitä kumppanisi ei suostuisi tekemään mistään hinnasta? 2p. 
Jaa.a. Ei ainakaan suostuis makaamaan hämähäkkien alapuolella. 
Oikea vastaus: Oikein! Hämähäkkifobia on suuri, vaikka Afrikassakin olen asustellut. Muut itikat ja ötökät ovat ihan ok, mutta hämähäkit, varsinkin yläpuolellani, ovat jotain käsittämättömän kamalaa. 2p.

Mikä on kumppanisi suurin unelma tai toive? 2p. 
Turvata kaikille lapsille ruoka, turvallisuus ja koulutus. 
Oikea vastaus: Tulevaisuuden haaveissa tosiaan on avustustyön tekeminen ja kehitysmaiden lasten oikeuksien puolustaminen. 2p.

Tunnisteet: , , ,

5 kommenttia:

8. joulukuuta 2014 klo 13.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moii Venla :) sul on superkiva blogi! Eroaa valtavirrasta positiivisella tavalla. En tiedä, kuinka paljon oot saanu aiheesta kyselyjä, mut jos tälläseen kommenttiin on vaikee vastata näin laajassa asiassa, ni ehdottaisin sulle samalla postausideaa!! ;) eli siis, olen hirveän kiinnostunut sun Afrikan reissuista. Miten päädyit juuri sinne mihin päädyit, mitä otit selville etukäteen, miten pääsit kohteeseen (järjestön kautta, selvititkö itse kaiken ja vain päätit lähteä..?), muutenkin, miten olet välivuotesi viettänyt ja miten aiot jatkossa auttaa ja kenen/minkä kautta :) Olen viime aikoina pohdiskellut samoja asioita ja miettinyt, pitäisikö itsekin lähteä jonnekin, ja punninnut näitä erilaisia vaihtoehtoja siinä mielessä, että miten apu löytäisi oikeasti perille eikä jäisi väärien ihmisten käsiin. Sori pitkä kommentti, mutta asia kiinnostaa ihan hirmuisesti! :)

 
9. joulukuuta 2014 klo 8.23 , Blogger Maria kirjoitti...

Pitää varmaan tehdä testi... miten te molemmat oikeasti koette vapaan suhteenne? Pystyttekö rakastelemaan keskenänne heti, kun toinen on ollut "vieraissa"? Eikö teillä tule epäillystä, että toinen ihastuu/rakastuu tähän niin sanottuun "panokumppaniin"? Mielenkiintoisia ajatuksia tämä blogi herättää, pidä sama aito linja. Pystyisittekö muuten/oletteko ajatelleet polyamorista suhdetta?

 
10. joulukuuta 2014 klo 3.40 , Blogger Venla Mäki-Ikola kirjoitti...

Tämä on tosiaan aika laaja aihe ja hyvä postausidea, minkä varmaan toteutankin. Kiva, että oot myös kiinnostunut kehitysmaiden auttamisesta! :) Olen siis ollut kesän Ugandassa 18-vuotiaana orpokodeissa auttamassa ja hoitamassa lapsia. Keniassa olin kolme kuukautta puolisen vuotta sitten sairaalaasa sairaanhoitajan hommissa. Keniaan pääsin Hadco-järjestön kautta, joka vie vuosittain Suomalaisia sosiaali- ja terveysalanopiskelijoita Afrikkaan. Tällä hetkellä vuoden päästä valmistuttuani sairaanhoitajaksi suunnitelmissani on lähteä avustustyöhön joko aasiaan tai Afrikkaan. Eniten haluaisin pakolaisleirille töihin, sillä siellä näkee varmasti kaikkein parhaiten maailman vääryyksiä ja sairaanhoitajana pystyy varmasti auttamaan. En ole vielä järjestöjä etsinyt. Jos järjestön kautta meinaa lähteä tällaiseen työhön, niin usein niissä vaaditaan muutaman vuoden työkokemus. Minä en kuitenkaan jaksa odottaa, joten luultavasti vain lähden jonnekin maahan ja hankin paikan päällä kontakteja, joiden kautta pääsen auttamaan. Kun itsenäisesti hoitaa asiat, tulee se paljon halvemmaksi. Usein vapaaehtoistyöjärjestöt ottavat välistä paljon rahaa. Minulla ei opiskelijana ainakaan ole sellaiseen varaa. Järjestöjen kautta on tietysti myös paljon turvallisempaa mennä kuin jos menee yksin ilman järjestöä. Jos on rahaa, niin Suomessa on paljon vapaaehtoistyöjärjestöjä, joiden kautta pääsee vapaaehtoisduuniin, esim. Allianssi tai Kilroy. Tällä hetkellä toimin epäsäännöllisenä kuukausilahjoittajana Unicefille. Luotan Unicefin toimintaan täysin, vaikka he ottavatkin välistä pienen summan rahaa. Olen itse ollut Unicefilla töissä ja näin tiedän järjestön olevan luotettava. Lahjoitan epäsäännöllisen säännöllisesti noin 20 euroa kuukaudessa. Enempään minulla ei tällä hetkellä ole varaa, mutta 20 euroa on kehitysmaissa oikeasti iso raha. Se riittää jo perheen kahden kuukauden ruokiin. Aiheesta tulisi ihan älyttömästi tekstiä, joten taidan tosiaan kirjoittaa sen postauksen, josta sinäkin saat toivottavasti vähän enemmän irti! :D

 
10. joulukuuta 2014 klo 3.49 , Blogger Venla Mäki-Ikola kirjoitti...

Ollaan molemmat tyytyväisiä tämän hetkiseen avoimen suhteen tilanteeseemme. Käydään vieraissa aika harvoin (ehkä kerran kuukaudessa) ja keskitytään pääasiassa toisiimme. Frankilla ei ole ongelmaa harrastaa seksiä kanssani heti sen jälkeen, jos olen käynyt vieraissa. Minulle taas tulee lähes aina ällöttävä olo ja haluan Frankin pesevän itsensä suihkussa ainakin kahdesti saippualla ja pesevän suunsa ja hampaansa putipuhtaiksi. Olemme molemmat niin rakastuneita toisiimme ja uskomme, että olemme "oikeita" toisillemme, joten toiseen ihastuminen/rakastuminen ei pelota kumpaakaan. Minä kiinnyn ihmisiin niin helposti, että välillä Frankkia jännittää, että ihastunkin johonkin toiseen. Mielestäni ihastumisia tulee ja menee ihan tavallisissakin suhteissa, enkä itse pelkää asiaa. :) Olen suhteemme aikana ihastunut useamman kerran muihin miehiin, mutta olen antanut asian vain olla. Ihastuminen muuttuu kohdallani vain harvoin rakastumiseksi. Ollaan ajateltu polyamorista suhdetta. Meillä on molemmilla vähän eriäviä mielipiteitä polyamoriasta. Juuri olen itseasiassa polyamoriasta kirjoittamassa postausta. :)

 
8. tammikuuta 2015 klo 0.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Nimeni on "Angela" vain haluat jakaa kokemukseni maailman, miten sain rakkautta takaisin ja pelasti minun avioliitto, koska olen todella rakastan mieheni niin paljon, että en voi edes tehdä ilman häntä. Olin naimisissa 15 vuotta mieheni kanssa ja 2kids ja elimme onnellisina kunnes asiat alkoivat saada ruma ja meillä oli tappeluita ja perustelut lähes joka kerta ... se paheni pisteessä, että hän haki avioeroa ... Yritin parhaani, jotta hänet muuttamaan mieli & luonani koska rakastin häntä niin paljon ja ei halua menettää häntä, mutta kaikki ei vain treenata ... hän muutti pois talosta ja silti meni eteenpäin avioeron ... pyysin ja kokeillut kaikkea, mutta silti mikään ei toiminut.Läpimurto tapahtui, kun joku esitteli minulle tämä ihana, suuri loitsu pyörän joka lopulta auttoi minua ... En ole koskaan ollut fani asioita, kuten tämä, mutta juuri päättänyt kokeilla vastahakoisesti syy olin epätoivoinen ja ei ole muuta vaihtoehtoa ... Hän teki erityisen rukouksia ja käytettyjen juuret ja yrtit ... 2 päivän sisällä mieheni soitti minulle ja oli pahoillaan kaikkien emotionaalinen trauma hän maksaa minulle, hän muutti takaisin taloon ja jatkamme elää onnellisina, lapset ovat tyytyväisiä meille. Olen esitteli hänet paljon pareille ongelmia eri puolilla maailmaa, ja heillä on ollut hyviä uutisia ... Juuri ajattelin pitäisi jakaa kokemukseni syy Uskon vahvasti joku siellä tarvitsee sitä ... Voit lähettää hänelle kautta (dr5050spelltemple@gmail.com) Älä anna periksi ihan vielä, erilaiset "Tavallinen" & "ylimääräinen" on "Extra" joten ylimääräistä vaivaa tallentaa avioliitto / suhde, jos se todella kannattaa it.call häntä +2347035091135

Hän voi myös auttaa sinua ulos seuraavat ongelmat;
(1), jos haluat ex takaisin
(2) jos tarvitset lapsi
(3) Jos haluat edistettävä omassa toimistossa
(4) jos haluat paranemista kaikenlaista sairaus tai sairauden
(5) jos haluat naiset / miehet vetää puoleensa sinulle
(6) Jos haluat olla rikas
(7) Jos haluat sitoa miehesi / vaimo teidän ikuisesti
(8), jos tarvitset Herbal hoito
(9) jos sinulla on aina pahoja unia
(10) jos haluat Avioero oikeinkirjoituksen
(11) jos haluat katkaista sukupolvien kurssi
(12) jos haluat oikeinkirjoituksen saada työtä
(13) Oletko ollut huijaus ja tarvitset rahasi takaisin?
(14) jos haluat liiketoimintaa hurmaa saada lisää asiakkaita ja paljon muuta
Ota häntä sähköpostitse; dr5050spelltemple@gmail.com
WHATEVER ONGELMA ON,,, KOSKE henkinen voima ja sinut onnellinen jälleen.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu