Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

maanantai 24. marraskuuta 2014

Ajatuksia tämän hetkisestä avoimen suhteen tilanteesta

Näemme Frankin kanssa lähes päivittäin. Asumme kahdenkymmenen minuutin bussimatkan päässä toisistamme. Olemme molempien kämpillä tasavertaisesti yötä. Ehkä hieman useammin Frankin luona, koska tällä on kämppiksiä ja pojilla läppä lentää. Välillä pyrimme hidastamaan suhteemme tahtia. Tuntuu, että etenemme liian nopeasti. Meillä molemmilla on omat syymme, miksi emme halua seurustella. Monet luulevat meitä seurustelevaksi pariskunnaksi. Sitähän me emme ole, vaikka olemmekin tällä hetkellä lähempänä seurustelua kuin sinkkuilua. Pyritään kuitenkin asettumaan johonkin seurustelun ja sinkkuelämän välimaastoon. Joskus on hyvä nähdä vähän harvemmin kuin päivittäin, varsinkin silloin kun toisesta alkaa olla riippuvainen.


Kaksi viikkoa sitten vaihdoin facebookkini siviilistatukseksi "vapaassa parisuhteessa". Tuntui oudolta. Olihan siviilistatukseni ollut jo puolitoista vuotta "sinkku". Statuksen vaihtaminen sai minut hieman jännittyneeksi. Olen sitoutumiskammoinen ja koin jonkinlaisen sitoutumisvelvollisuuden statukseni nimeä vaihtaessa. Välillä mietin millaista elämäni olisi, jos olisin täysin sinkku. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että sinkkuelämä oli perseestä verrattuna tähän mitä minulla nyt on. En millään jaksaisi taistella minkään tinderin kanssa enää tai väkisin etsiä miestä baareista. Onhan Tinderin selaaminen tylsän hetken tullen ihan mukavaa ajanvietettä. En kuitenkaan ole jaksanut mennä treffeille muiden kanssa. Muiden deittailu ei enää kiinnosta ja jotenkin se tuntuu väärältä, vaikka sitähän se ei avoimessa suhteessa ole. Minulle on riittänyt Frank. Frankissa on se kaikki mitä tarvitsen. Jostain syystä en silti ole valmis seurustelemaan. Ajatus siitä, että en enää koskaan koe sitä alkuhuumaa ja perhosia vatsassa fiilistä tuntuu pelottavalta. Rakastuminen on niin uskomattoman hyvä fiilis. Toisaalta pitkään kestänut rakkaus ja jatkuvasti syventyvä rakastuminen toiseen on myös jotain taivaallista. En voisi olla tyytyväisempi tämän hetkiseen avoimen suhteen tilanteeseen. En ole varmaan koskaan ennen ollut näin onnellinen.

Rakastan sua Frankula Puikula murmur. <3

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

25. marraskuuta 2014 klo 9.21 , Anonymous Jannina kirjoitti...

Koko blogi luettu läpi ja lisää haluan lukea :) Ihanan rehellisiä mielipiteitä blogi täynnä , mitkä herättävät omia ajatuksia ja mielipiteitä :)

 
26. marraskuuta 2014 klo 6.23 , Blogger Venla Mäki-Ikola kirjoitti...

Kiva, että tykkäät. :) Saa tosiaan kommentoida tekstejä ja kertoa myös omia mielipiteitä asioista! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu