Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

perjantai 14. marraskuuta 2014

Yhden illan jutut

Nyky nuoriso harrastaa entistä enemmän yhden illan suhteita kuin muutama vuosikymmen takaperin. Mikä niissä yhdenillanjutuissa sitten kiehtoo? Itse olen elänyt villiä elämää muutama vuosi takaperin. Koin saavani yhden illan suhteista hyväksyntää ja uusia jännittäviä tilanteita. Tulin itsevarmemmaksi tuntiessani olevani haluttu. Oli myös jännää flirttailla miesten kanssa ja iskeä joka kerta uusia miehiä. Itse seksi oli useimmiten mitäänsanomatonta. Kumpikaan ei tiennyt mistä toinen piti. Parasta oli se, jos yhden illan jutusta tulikin seksikumppani. Juttelimme seuraavaa kertaa varten mieltymyksistämme ja näin seksikin luisti heti paremmin kun tiesi, miten toista pitää koskettaa.

Itselläni yhden illan suhteet ovat takanapäin ja ne ovat jääneet nuoruusvuosiin (ehkä). Lukuni on aika komea. Muutamia olen katunut, mutta mennyttä ei voi muuttaa. Ainakin elin nuoruuteni täysillä. Uskon minussa olleen myös jonkin verran seksiriippuvuuden piirteitä. En voi suositella yhden illan suhteita, mutta en myöskään kieltäisi niitä keneltäkään. Niistä oppii paljon ja saa vielä enemmän irti. Koen, että jokaisella pitäisi elämänsä aikana olla vähintään kaksi seksikumppania. Jos yrittää elää yhden ja saman kumppanin kanssa koko loppu elämän, tulee jomman kumman kohdalla pettäminen luultavasti vastaan. Kielletty hedelmä houkuttelee, varsinkin jos ei ole minkäänlaista ymmärrystä siitä, miltä toinen nainen/mies voisi tuntua. On hyvä olla omakohtainen kokemus seksistä toisenkin kanssa. Sen jälkeen voi oikeasti todeta, että on se oma kullannuppu vaan paras. On toki sellaisiakin pariskuntia, joilla ei kummallakaan ole ollut ketään toista seksikumppania koko elämänsä aikana. Sekin on täysin ok, kunhan asiasta ei vain koidu ongelmia parisuhteelle.

Niin kuin parisuhteessa, tulisi yhden illan suhteissakin olla pelisäännöt molemmille selvät. Yleensä olen olettanut, että tämä on nimensä mukaisesti vain yhden illan juttu, eikä jatku sen pidemmälle. Aika usein mies on kuitenkin pyytänyt vaihtamaan numerot ja olen siihen suostunut. Joidenkin kanssa olen nähnyt uudestaan, mutta monet ovat vain jääneet unholaan. Muutamien kanssa on myös alkanut lyhyt friends with benefits-suhde, yhden kanssa olen alkanut seurustelemaan ja neljään olen rakastunut. Yhden illan juttuihin voi liittyä ikäviäkin piirteitä. Joillekin voi tulla yhden illan jutuista hyväksikäytetty olo. Tällaisten ihmisten ei silloin kannata hypätä sänkyyn kenen tahansa miehen kanssa. Yhden illan suhteiden jälkeen ei myöskään kannata jäädä turhaan odottamaan toisen soittoa. Voi olla, että toinen ei etsi suhdetta ja halusi pitää yhden illan jutun sanansa mukaisena.

Yleensä yhden illan suhteet tapahtuvat humalassa. Humalatilassa estot poistuvat ja uskaltaa flirttailla miehien kanssa vapaammin. Humalassa ällöttävinkin mies voi näyttää kunnon namupalalta. Illalla luulet meneväsi Johnny Deppin kainaloon, mutta aamulla heräätkin kaikista kamalimman miehen vierestä. Jo pelkkä ajatuskin saa sinut voimaan pahoin. Vaikka olisi miten humalassa, ei kannata ottaa sitä kaikkein ällöttävintä miestä, joka ei meinaa edes pystyssä pysyä. Humala ei estä käyttämästä aivoja. Etsi ja valikoi. Sinulla on valinnanvaraa valita. Jos yksi mies ei tunnu kiinnostuvan sinusta, muista aina sanonta: "there are plenty more fish (men) in the sea (party)".

Yhden illan suhteissa, kun tarkoituksena on saada vain seksiä, pidän tärkeimpänä miehen ulkonäköä ja rohkeutta edetä fyysisesti, kun nainen näyttää vihreää valoa. On myös tärkeää, että miehen luokse on helppo mennä eikä hän asu jossain monen kilometrin päässä, mistä on vaikea löytää takaisin omaan kotiin aamulla. Pidän myös tärkeänä miehen itsevarmuutta ja voittaja fiilistä. Jos seurustelupartneria mietin, en haluaisi ketään yli-itsevarmaa, mutta seksisuhteessa se on minusta tärkeää. Itsevarmat ovat aina parempia sängyssä ja tietävät mitä tekevät. Itsevarmuus on jo itsessään seksikästä. Yhden illan jutut voivat osoittautua onnettomaksi räpellykseksi tai intohimoisen kuumaksi seksiksi. Partneri kannattaa siis valita huolella ja pyrkiä tutustumaan tähän jo etukäteen baarissa.

Yhden illan jutuissa on myös vaaransa. Kondomin käyttö on ehdotonta! Humalassa kumin jättää helposti laittamatta. Joskus on liian kiimoissaan miettiäkseen jotain ehkäisyä. Toisinaan jätkät vain osaavat olla kunnon puupäitä. "Ei tartte käyttää kumia. Mulla ei oo mitään tautia." "Okei sulla ei oo tautia. Mistä sä tiedät onko mulla tautia? Ja mistä mä tiedän sanotko jokaiselle panemallesi muijalle samalla tavalla?" Eihän se kumi kiva kapine ole. Poistaa osittain nautinnon, mutta kuvitelkaas millaista olisi elää koko loppuelämänsä jonkun ärsyttävän sukupuolitaudin kanssa, siksi ettei kerran jaksanut laittaa kumia. Yleensä yhden illan jutut eivät edes ole mitenkään ihmeellisiä seksin puolesta, joten miksi ottaa riski ja saada sukupuolitauti yhden ookoo seksikerran jälkeen?

Kännissä saa aina! Eiku...?

Seksintäytteistä loppuviikkoa kaikille!

Tunnisteet: , , , ,

3 kommenttia:

15. marraskuuta 2014 klo 14.20 , Blogger A-M Rakk kirjoitti...

Minusta taas seksi kuuluu vain parisuhteeseen. En voisi edes kuvitella tuntemattoman kanssa sänkyyn menoa. Tulisi juurikin se käytetty olo. Sitäpaitsi siinä on niin lähellä toista. Miten vieraan ihmisen voi päästää sisälleen? Jotenkin puistattava ajatus. Minusta seksi on muutenkin aivan liian yliarvostettua. Mikä siinä on, että jokaikisessä tv-ohjelmassakin on pakko olla aina seksikohtaus? Sitäpaitsi kumi toimii myös ei-toivotun raskauden ehkäisijänä, paitsi tietysti jos syö pillereitä, niinkun hyvin aktiivisten kannattaakin. Yhdenillan jutut on muutenkin vähän riskialttiita, kun et tunne toista. Ei voi tietää varmasti, millainen sekopää-perverssi toinen on. Tuntemattoman kotiin meneminenkin on aina riski (vaikka kävin aikoinaan itsekin joskus jatkoilla vieraiden miesten luona). On ollut onnea, ettei mitään käynyt. Äiti aina pelkäsikin puolestani, ja kielsi lähtemästä vieraiden luokse. Hänet yritettiin nuoruudessaan raiskata niin monta kertaa. Toki minuakin on yritetty joskus houkutella petipuuhiin, mutta ei onneksi väkisin...

Jokatapauksessa sulla on ainakin vähän erilainen blogi, joka herätti heti kiinnostukseni. Sellaisia olenkin etsinyt noiden tuhansien muoti-ja kauneusblogien rinnalle. Käy kattoo myös mun blogi, joka on pitkälti tanssiin ja voimisteluun painottuva, mutta on siellä muutakin... http://tanssitytto.wordpress.com

 
17. marraskuuta 2014 klo 9.38 , Blogger Venla Mäki-Ikola kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
17. marraskuuta 2014 klo 9.38 , Blogger Venla Mäki-Ikola kirjoitti...

Munkin mielestä seksistä on tullu vähän liian yliarvostettua. Seksiä ja seksuaalisuutta piilomainostetaan niin monissa paikoissa esim. mainoksissa, musiikkivideoisa ja vaatteissa.
Tietysti on aina riski mennä jonkun randomin luo yöksi, siksi onkin tärkeää kertoa jollekin ystävälle missä aikoo olla yötä. Kaikille yhden illan jutut ei tosiaan sovi. Meitä on kuitenkin joka lähtöön. Toisille toisen ihmisen koskettaminen voi olla jo iso paikka, kun taas toisille se on ihan luontevaa. Minusta jokaisella on oikeus nauttia seksuaalisuudestaan sillain, miten katsoo parhaakseen. Tietysti lain sallimissa rajoissa. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu