Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

perjantai 17. lokakuuta 2014

Parisuhdeterapiaa

Päätettiin eilen pitää pieni parisuhdeterapiatuokio, jossa kerrottiin toisillemme kolme ärsyttävintä tai huonointa asiaa toisistamme. Tekee välillä hyvää saada kaikki negatiivinenkin sanottua toiselle suoraan. Keskusteluhetken vastaisena yönä nukuttiin tosin erillään eri puolilla sänkyä omien peittojen kanssa mahdollisimman kaukana toisistamme... Hekoheko. Terveisin sarkasmi.

Venla Frankista

1. Välillä ärsyttää Frankin välinpitämättömyys asioita kohtaan. Välillä Frank valvoo yömyöhään, vaikka tietää aamulla olevan aikainen herätys kouluun. Yleensä Frank nukkuu pommiin, jos on valvonut edellisiltana myöhään enkä minä ole Frankkia erikseen herättämässä. Koulusta on muutenkin annettu jo varoituksia Frankin myöhästelemisestä. Frank on muitakin asioita kohtaan välinpitämätön. Esimerkiksi bileet saattavat tulla ennen vuokranmaksamista, vaikka vuokran eräpäivä olisi seuraavana päivänä ja tilillä on rahaa ainoastaan jompaan kumpaan. Frankilla on siis vielä varaa aikuistua.

2. Niin kuin kaikki tuntemani miehet on Frank myös siivouksen suhteen samanlainen. Itse olen siivoushullu ja lähes neuroottinen asioiden järjestyksessä pitämisestä. En tietenkään vaadi mieheltäni samaa neuroottisuutta, mutta olisi ihan kiva ettei joka aamu tarvitsisi kompastua johonkin vaatekasaan mennessäni vessaan. Olisi myös kiva, että Frank tiskaisi omat tiskit eikä jättäisi kaikkea perussiivoomista minun vastuulleni.

3. Jokaisella on oikeus uskoa mihin haluaa niin poliittisesti kuin uskonnollisestikin. Välillä ärsyttää, kun Frank yrittää syöttää minulle poliittista soopaansa. Itse luen uutiset aina kriittisesti enkä usko läheskään kaikkea mitä lehdissä sanotaan. Frank taas ei lue tavallisia lehtiä ollenkaan, vaan jotain nettiartikkeleita ja väittää lukemansa jälkeen, että kaikkien minun lukemani asioiden takana on salaliittoteoria. Se ärsyttää minua suunnattomasti. Salaliittoteoriatkin pitää ajatella kriittisesti. Minusta saan uskoa mihin haluan.


Frank Venlasta

1. Ei niin tärkeiden asioiden stressaaminen. Venlan pelihousut repeää (ei kuitenkaan mäkätä tai suutu), kun pyyhe ei ole pistetty oikeaan paikkaan kuivumaan tai kun korut eivät ole järjestyksessä oikeissa minigrip pusseissa oikeassa laatikossa.

2. Mua sapettaa se, että Venlaa ei kiinnosta politiikka lainkaan. Venla on hyvin kiinnostunut avustustyöstä, mutta ei ole koskaan selvittänyt, mistä syystä asiat ovat kehitysmaissa niin kuin ne ovat. Useat johtuvat poliittisista päätöksistä.

3. Venla on tuuliviiri. Aina ennen kauppaan menoa suunnittelemme, mitä ostamme. Mietintään saa varata puoli tuntia aikaa: teemmekö makaronilaatikkoa vai pastaa. Päätöksenteon jälkeen Venlan mieli vaihtuu samantien. Matkalla kauppaan päätös muuttuu vielä useaan kertaan. Kaupassa sama väittely jatkuu, kunnes päätän itse mitä otamme. Mulla menee kymmenen minsaa kaupassa. Venlalla menee tunti koko kauppareissuun ja lopulta päätyy ostamaan vain jogurtin, banaanin ja omenan. Kotona se ihmettelee miksi kaappi on ihan tyhjä.

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

17. lokakuuta 2014 klo 3.13 , Blogger dom0 Kun kirjoitti...

Ootte te kans kyllä aika vekkuleita :D

 
18. lokakuuta 2014 klo 3.20 , Blogger Venla Mäki-Ikola kirjoitti...

Jep tällasii me ollaa! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu