Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

torstai 19. maaliskuuta 2015

Jenkkidraamaa

Pakko oli tulla kertomaan millaista draamaa jenkeissä harrastetaan. En yleensä harrasta juoruilua, mutta tämä on jotain niin uskomattoman huvittavaa. Aivan kuin suoraan jostain elokuvasta. Hirnuin tätä tekstiä kirjoittaessani niin kovaa, että pikkuveli tuli pyytämään lukurauhaa hahah. Itse en ole mikään dramaqueen, mutta draaman seuraaminen tarpeeksi kaukaa menee jo viihteestä. Suosittelen.

Draama numero 1.
Kutsutaanpa Amerikkalaista ystävääni nimellä Jasmin ja tämän poikaystävää nimellä Kenny. Jasmin meni pari vuotta sitten naimisiin Kennyn kanssa. He olivat seurustelleet koko lukion ajan ja vielä pari vuotta lukion päättymisen jälkeen. Noin kuukauden päästä naimisiin mentyä Jasmin meni pettämään Kennya toisen miehen kanssa. Kenny jätti Jasminin saman tien. Kuukauden päästä erosta Jasminin yksi parhaista kavereista, jota kutsun tässä Arielaksi, iski Kennyn. Ariela oli tätä ennen saanut vauvan poikaystävänsä kanssa, jota nyt kustumme Calebiksi. Caleb ja Ariela ilmeisesti erosivat Kennyn tultua mukaan kuvioihin. Ariela ja Jasmin eivät yllätys yllätys ole enää kavereita, vaikka lukiossa he olivat kuin paita ja peppu. Aika sikamaisen tempun meni Ariela tekemään. Tosin eihän Jasminkaan mikään puhdas pulmunen ollut.

Draama numero 2.
Pari vuotta sitten jenkkivisiitillä suomalaisen parhaan ystäväni Pepin kanssa yksi poikaystäviemme hyvä ystävä yritti iskeä Peppiä. Draamaa tästäkään jutusta ei puuttunut, sillä mies oli varattu ja niin olimme minä ja Peppikin. Miehen nainen suuttui Pepille siitä, että Peppi oli muka yrittänyt iskeä hänen miestään, vaikka asia oli juuri toisinpäin. Jossain vaiheessa kyseinen pariskunta erosi, mutta sama nainen on pysynyt kuvioissa mukana. Edellisestä jutusta tuttu Caleb on Arielan eron jälkeen alkanut viestittelemään Pepille peniksensä kuvia ja muita tuhmia juttuja. Nykyään Caleb seurustelee juuri saman naisen kanssa, joka oli pari vuotta takaperin suuttunut Pepille poikaystävänsä iskuyrityksistä. Peppi on menossa kohta jenkkeihin. Saa nähdä saako Peppi vihaisen naisen kimppuunsa, vaikka ei ole taaskaan tehnyt mitään. Minkä Peppi sille mahtaa, että varatut jenkkimiehet kuolaavat hänen peräänsä. Uh, ihana soomalane muija.


Kaikki draamaa rakastavat Tervemenoa vaan Yhdysvaltoihin hahah!

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu