Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän kuuman kosteat tunnelmat

Vielä olemme yhdessä, vaikka onkin tullut keskusteltua paljon mahdollisesta erosta. Perjantaina kuitenkin hyppäsimme surusta iloon, kun vietimme Frankin kanssa päivän etuajassa ystävänpäivää. Olisin halunnut mennä ystävänpäivänä leffaan katsomaan Fifty shades of greyn, mutta lähes kaikki liput olivat Tampereelta loppuunmyyty. Toki eturivissä olisi ollut vapaita paikkoja, mutta meille pitkulaisille ei eturivi tullut kuuloonkaan, joten päädyimme siirtämään ystävänpäivän viettomme ajankohtaa. Eihän sillä päivällä oikeasti mitään merkitystä ole. Tärkeintä on se ystävänpäivän takana piilevä ajatus.


Menimme ensin romanttiselle illalliselle syömään sushia. Se olikin sitten vasta toinen kerta sushia elämäni aikana. Onneksi emme olleet ensitreffeillä. Sushin syöminen oli minulla vähän hakusessa. Unohdin pyytää tarjoilijalta haarukkaa, joten täytyi pärjätä aasialaiseen tyyliin kepuloiden kanssa. En ole koskaan oppinut syömään syömäpuikoilla. Sushi-rullistani ehti tippua puolet pois ennen kuin sain ne suuhuni. Yhdessä rullassa oli kalanmätiä. Arvatkaa vain miten ihanaa oli nälkäisenä saada ainoastaan yksi mätipallo kerrallaan puikoilla suuhun. Siinä vasta nälkä kasvoi. Ruoka oli niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Lopulta luovutin ja söin mädit Afrikkalaiseen tyyliin sormin. Päätin sitten huitaista loput sushit viisipiikkisellä haarukallani kokonaisina suuhun. Siinä olikin nähtävissä vuosisadan pallinaamakingi. Posket pursuivat, kun yritin saada jättimäistä järkälettä pureskeltua. Suupieltä pitkin valui ihanasti kalanrasvaa ja mätiä. Olen varmasti näyttänyt niin kauniilta ja hemaisevalta. Sushi-ravintola on kyllä viimeinen paikka ensitreffeille!

Oho kiva puolikalju töyhtöhyyppä! :D <3

Ruuan jälkeen kipitimme nopeasti leffateatteriin. Luulimme kerrankin olevamme leffassa ajoissa, mutta yllätykseksemme olimmekin viisi minuuttia myöhässä. Ei olla varmaan koskaan oltu leffassa ajoissa hahah. Olemme aina ne ärsyttävät viimeiset, jotka pujahtavat sisään juuri ennen mainosten loppumista ja itse elokuvan alkamista. Terveisiä vaan kaikille perjantain kello 17.20 Plevnassa Fifty shades of grey:n yleisölle. Tässä ilmoittautuvat kaksi myöhästynyttä. Myöhästymisen syy taisi tällä kertaa olla minun. Hups. Otin taas jäätävän kasan irtokarkkia, jonka valitsemisessa meni tovi. Se on aina niin tarkkaa puuhaa. Suuria päätöksiä kuitenkin kyseessä. Taas kerran minulla oli tuplasti enemmän karkkia kuin Frankilla. Tosi kiva olla suhteessa se herkkuperse.


Elokuva oli mitä odotinkin: erotiikkaa parhaimmillaan. Toki ymmärrän, että kaikki eivät tämän kaltaisesta erotiikasta pidä, mutta itselleni se on mieleen. Elokuva menisi helposti esileikkimateriaalista. En yhtään ihmettele, jos joidenkin vehkeet saivat kyytiä elokuvan aikana. Itse pidin elokuvaa lähes kiihottavampana kuin pornon katsomisen. Elokuvassa on tietysti se nurja puolensakin. Grey ilmiselvästi hyväksikäyttää Anastasiaa, on omistushaluinen ja määräilee Anastasiaa. Itse olen kokenut parisuhdeväkivaltaa ja tiedän miten hankalaa suhteesta on lähteä, kun toiseen on niin kiintynyt. Anastasialla ja Greyllä on kaikkea muuta kuin terve suhde. Elokuva laittaakin ajattelemaan, kuinka monet oikeasti kärsivätkään parisuhdeväkivallasta tai hyväksikäytöstä, mutta eivät uskalla lähteä suhteesta pois. Jollain tavalla elokuvasta jää fiilis, että tällainen hyväksikäyttö olisi ihan ok, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa. Ymmärrän kuitenkin täysin, miksi elokuva on saanut paljon kritiikkiä. Se jollain tavalla provosoi hyväksikäyttöön.

Pallinaamaa parhaimmillaan.

Elokuva pistää myös miettimään tämän päivän seksikulttuuria. Minusta on hienoa, että elokuvassa tuodaan julki rakastelun toinen ääripää. Seksin ei aina tarvitse olla romanttista ja hellää koskettelua, vaan rajummatkin seksileikit voivat osoittautua toisten jutuiksi. Nainen saa olla avoimesti seksuaalinen olento. On täysin normaalia, jos miehelle antautuminen ja alistuvana osapuolena oleminen kiihottavat. Minusta elokuva kehottaa naisia rohkeasti toteuttamaan fantasioitaan ilman häpeää. Se antaa uskallusta olla avoimempi seksuaalisuutensa suhteen.

VAROITUS! Elokuvaa ei missään tapauksessa kannata mennä katsomaan ilman seksikumppania. Se voi helposti aikaansaada pientä kihelmöintiä jossain päin kehoa. Toisin sanottuna se voi saada halut heräämään. Kannattaa myös etukäteen katsoa bussiaikataulu, jotta bussista ei varmasti myöhästy. Elokuvan jälkeen sitä jostain kumman syystä onkin jo kiire ko(pe)tiin...

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää kaikille ihanuuksille! 

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

19. helmikuuta 2015 klo 0.39 , Anonymous Ville Niskanen kirjoitti...

Ahh Sushia. Niiin hyvän näköst!! :)

 
21. helmikuuta 2015 klo 7.07 , Blogger Venla Mäki-Ikola kirjoitti...

Hyvän näköstä ja vielä paremman makusta!:D

 
22. syyskuuta 2015 klo 7.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Christian Grey on määräilevä, koska hän on traumatisoitunut lapsuudessa, ollut vuorokausia syömättä kuolleen äitinsä vierellä. Hänen äitinsä on "narkkarihuora". Christian on master ja bdsm:n harrastaja. Se selittää paremmin, miksi käytös on, mitä on.

 
28. syyskuuta 2015 klo 6.14 , Blogger Venla Maria kirjoitti...

Okei en tollasesta tiennytkään. En oo lukenu, kun sen ensimmäisen kirjan ja senkin vähän sillain loikkien. :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu