Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Manic run

Viime viikon viikonloppuna osallistuimme kaveriporukan kanssa Turun kupittaan hallissa järjestettyyn Manic run-tapahtumaan. Manic run on juoksutapahtuma, jossa juostaan 40 minuutin ajan 700 metrin pituista esterataa niin monta kertaa ympäri kuin ajassa ehtii. Esteet olivat vähän pomppulinnan tapaisia kumista valmistettuja hökkeleitä. Hökkeleiden sisällä oli vielä esteitä, joiden yli piti kiipeillä. Esteinä oli myös kiipeilytorneja, liukumäkiä ja valotunneleita. Ennen neljänkymmenen minuutin juoksua oli yhteinen alkujumppa ohjaajan vetämänä rave-valaistuksessa.



Meidän tiimi oli pukeutunut Matti Nykäsiksi. Olimme oikeastaan ainoat, jotka olivat pukeutuneet hauskasti. Muilla juoksijoilla oli vain uv-valossa hohtavia paitoja tai tavalliset juoksuvaatteet päällä. Minulla oli päällä pappakalsarit, mäkihyppääjän paita, hikipanta sekä Matti Nykäsen naama. Pepin poikaystävällä oli kyllä ylivoimaisesti paras asu: pepin veijot ja "Hi Im gay"-paita. Saimme kyllä hämmästyneitä katseita. Alkujumpan juontajakin huuteli lavalta Nykäsille: "Ai Mattikin on saapunu tänää paikalle!" "Onko Matti tänää selvinpäi?" "Noi Matin naamat näkyy häiritsevästi täältä lavalta."





Meidän neljänkymmenen minuutin juoksu alkoi vähän haparoiden. Heti toisessa esteessä törmäsin Ninnuun, joka oli törmännyt Juliaan, joka taas yritti saada kumisen esteen kuopassa makaavaa Peppiä ylös. Yks makaa jossain kuopassa selällään eikä pääse ylös, kun pomppulinna tunnetusti pomppii ja muut Nykäset yrittää vetää yhtä Nykästä Ylös. Muut juoksijat juoksee siitä vierestä ohi ja ihmettelee Nykästen toimintaa. Hahaha parhaat naurut ikinä!




Seuraavat naurut saimme, kun Ninnun käsi joutui mun perseen alle jumiin juuri, kun olin laskemassa liukumäestä alas. Raukka jäi jumiin mun perseen takia hahah. Ihme ja kumma, että selvittiin koko illasta ilman suurempia ruhjeita. Peppi tosin niksautti selkänsä, mutta pystyi kuitenkin jatkamaan juoksua. Yhdessä esteessä se päätti hypätä jonkun toisen juoksijan pompautuksen voimasta pääedellä pomppuhässäkän pohjalle. Auts. Ei kyllä ole mitään turvallisimpia vehkeitä noi pomppuesteet, varsinkin jos niissä on paljon ihmisiä samaan aikaan.




Illalla meidän piti mennä vielä bilettämään, mutta uni vei voiton. Nukahdin bilevaatteet päällä porukoiden sohvalle. Kyllä teki hyvää nukkua pitkään ja herätä ilman krapulaa. Pitäisiköhän sitä oikeasti ryhtyä ihan aidoksi absolutistiksi. Saisi nauttia joka viikonloppu krapulattomuudesta. Jokatapauksessa Manic run oli mahtava tapahtuma. Suosittelen osallistumista. Vielä ehtii osallistumaan Seinäjoella 7.2 tai Vantaalla 14.2 järjestettävään Manic runiin. Meillä oli kyllä super hauskat juoksut! Kiitos Team Nykänen! Oltiin parhaita!


#virtsankarkailu #persehiki #saatanamikähiki #kamelinvarvas #jäätäväsoijamelkeenkuoltiin 

Tunnisteet: , , , ,

1 kommenttia:

4. helmikuuta 2015 klo 11.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu