Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

torstai 22. tammikuuta 2015

Hauskat hakusanat

Minulla on tietokone huollossa enkä jaksa mitään pitkää postausta alkaa puhelimella näpyttelemään, joten päätin tehdä vähän erilaisen postauksen tänään. Alunperin oli tarkoitus kirjoittaa Frankin eilisestä kommelluksesta, mutta siihen en saanut Frankilta lupaa. Täytyy tänään vielä vähän yrittää lämmitellä sitä, jospa se vihdoista viimein antaisi minulle postausluvan hahahah. Kaipaan vertaistuki-naurajia rinnalleni. Olen jo pitkän aikaa halunnut koota yhteen postaukseen kaikkein ihmeellisimmät hakusanat, joilla blogiini on eksytty. Yleisimpiä hakusanoja ovat olleet avoin suhde, kukapelkaapallinaamaa ja seksi. Välillä saa kyllä kunnon naurut, kun ihmisiä tulee mitä ihmeellisimmillä hakusanoilla blogiini. Kaksi postausta olen kakasta kirjoittanut ja silti tuntuu, että suurin osa hakusanoista liittyy jollain tavalla siihen. Olen ilmeisesti virallisesti kakka-bloggaaja. Millaisilla hauskoilla hakusanoilla teidän blogeihinne on eksytty? Tunnustaako joku käyttäneensä joitain näistä seuraavista hakusanoista? Mitäköhän näillä hakusanoilla on oikein yritetty etsiä?

Pallinaama blogi 
Kyllä, this is it!

Kakalla
Juu kannattaa kyllä käydä kakalla!

Krapula parisuhde
Hmm. Meinaako tämä niinkuin oksettavaa parisuhdetta? 

Kakka pöntössä
Hyvä! Ei ole siis mennyt ohi.

Kumihanskat siivouksessa
Kyllähän sitä tulee joskus itsekin käytettyä kumihanskoja siivouksessa. Valitettavasti siitä ei taida enempää löytyä infoa blogistani.

Päiväkodissa tuli pökäle vaippaan
Hui! Olisiko mahdollista vaihtaa vaippa?

Sairaanhoitaja pippeli
Sairaanhoitajia on sekä miehiä, että naisia. Pippeleitä siis löytyy sairaanhoitajien keskuudesta. Eniten mies-sairaanhoitajia on leikkaussalissa ja ambulanssissa töissä. Kannattaa siis erikoistua jompaan kumpaan, jos haluat olla läheisessä kontaktissa sairaanhoitajien pippeleiden kanssa.

Satula sattuu pimppiin
Se on totta! Minullakin välillä hiertää pyörän satula, jos oikein pitkään ajan.

Savikoski venla pylly
Kukas on Savikoski Venla? Kuulostaa salkkareiden näyttelijältä. Ei taida löytyä täältä. Pyllyn kuvan saatat kuitenkin löytää, jos oikein tarkkaan etsit.

Olen sitoutumiskammoinen
Niin olen minäkin!

Onko jalan heilutus seksiä
Hyvä kysymys. En ole ihan varma. Ehkä jossain kulttuurissa se lasketaan seksiksi. Suomessa taitaa kuitenkin olla seksille kriteerinä, että kosketellaan sukupuolielimiä. Toki esileikkiin voi liittää mukaan jalan helutuksen, mutta jalan heilutus itsessään ei taida olla seksiä. Olen pahoillani.

Siittiöiden elinikä kakassa
Toivottavasti muistat, että raskaaksi voi ainoastaan tulla emätinyhdynnän kautta. Anaaliseksissä ei voi tulla raskaaksi, joten ei tarvitse huolestua siittiöiden eliniästä kakassa. Kyllä ne sieltä pyllystä pois tulevat. Don´t worry.

 Super kivaa loppuviikkoa kaikille! Mä meen viikonlopuksi Turkuun ja kavereiden kanssa Manic runiin. Vähän jänskättää. :D

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

25. tammikuuta 2015 klo 16.04 , Anonymous Nora kirjoitti...

Ei apua, mistä näitä hakusanoja tulee! :D Itse eksyin tänne blogilistan etusivun kautta. Omaan blogiini harvoin tulee mitään järin eksoottista, mutta pakko oli jättää kommentti, että kiitos päivän nauruista. :)

 
26. tammikuuta 2015 klo 6.35 , Blogger Unknown kirjoitti...

Näistä saa aina parhaat naurut. Ei voi ymmärtää mitä ihmiset on yrittäny noilla hakusanoilla hakea. :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu