Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

torstai 29. tammikuuta 2015

So smooth

I am back to business. Puolitoista viikkoa ilman tietokonetta oli jotain todella tuskaista. Nettiin pääsee puhelimella, mutta en saa mitään word-tiedostoja puhelimella auki. Olisi pitänyt opinnäytetyötä ja muita koulujuttuja tehdä. Oli jotenkin todella tyhjä olo ilman tietokonetta. Aivan kuin jotain todella oleellista olisi puuttunut elämästäni, vaikka tekeehän se ihan hyvää olla välillä ilman tietokonetta. Ajattelin palautua takaisin blogimaailmaan smoothisti, vaikka postauksia luonnoksissa onkin 58. Tiedän, kuulostaa ihan hullulta! Uusia aiheita vain tulee jatkuvasti lisää mieleen ja itseään kiinnostavista aiheista kirjoittaminen on mukavaa puuhaa.

Sain joululahjaksi OBH Nordican smoothiekoneen. Olen siitä lähtien tehnyt lähes joka aamu ja päivä smoothieita. Smoothie on helppo tehdä ja se on itsetehtynä todella hyvää! Sörsseliin voi laittaa mukaan lähes mitä vain. Lempparini ovat banaani-kiivi-ananas-viinirypäle-jogurtti-smoothie sekä mansikka-proteiinijauhe-jogurtti-smoothie. Itse en tykkää mansikka herajauheen mausta, mutta mansikkasmoothien läpi se ei maistu juuri lainkaan. Sitä onkin kätevä piilottaa smoothieen. Sama pätee Maca-jauheen kanssa. Sitä paitsi smoothiet ovat terveellisiä! Tai no saahan niistäkin tehtyä epäterveellisen, jos sokeria vähän lipsahtaa isommalla kädellä. Minulla on ainakin vähentynyt suklaanhimo smoothie-välipalan myötä. Ehkä tässä muutaman kilonkin voi saada tippumaan. Let's see. Suosittelen todellakin kaikille, varsinkin laihduttajille, treenaajille sekä raikkaista ja nopeista välipaloista pitäville!

Maailman paskin postaus, mutta oli aivan pakko. Eiköhän jokaisen bloggaajan kuulu edes kerran ottaa aamupalastaan kuva blogiin. Kyllä tämäkin oli taas uusi kokemus! :D Herkullisia smoothiehetkiä kaikille!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu