Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

torstai 16. huhtikuuta 2015

Miksi bloggaan?

Blogiharrastukseni on alunperin alkanut jo useita vuosia sitten, kun aloin lukemaan mammablogeja vauvakuumeeni vuoksi. Oman blogin perustamista harkitsin ensimmäisen kerran jo viisi vuotta sitten muuttaessani Yhdysvaltoihin. En kuitenkaan silloin halunnut kaikkien tietävän elämästäni niin paljoa, joten tyydyin lähettämään sähköpostia lähimmille ystävilleni ja perheelle. Sähköpostit olivat yhtä tunteiden vuoristorataa, joten ehkä ihan hyvä etten lähtenyt niitä tunteidenpurkauksia julkisesti jakamaan. Seuraavan kerran harkitsin blogin perustamista lähtiessäni vapaaehtoistyöhön Afrikkaan. Itseasiassa teinkin blogin, mutta Afrikassa ei koskaan toiminut netti, joten en päässyt kirjoittamaan yhtäkään blogipostausta.


Tämän blogin perustin seitsemän kuukautta sitten. Tavoitteenani on jakaa tietoutta avoimesta parisuhteesta mahdollisimman avoimesti kaikille. Toivon auttavani edes muutamaa ihmistä jollain tavalla blogini avulla. Avoin suhde voi olla ratkaisu moniin parisuhdeongelmiin. Uskallankin väittää, että monet parisuhdekriisit ja erot voitaisiin ehkäistä avoimella parisuhteella. Toivon, että ihmisten asenteet avointa parisuhdetta kohtaan muuttuisivat hyväksyvimmiksi ja ehkä joku toinenkin uskaltaisi lähteä tätä suhdemuotoa kokeilemaan. Kirjoitan blogia myös ihan itseni vuoksi. On mukava purkaa tuntemuksiaan ja koota ajatuksiaan yhteen. Vanhana mummona on hienoa lukea nuoruusvuosien tuntemuksistaan parisuhdeasioista. On myös mukava huomata, kuinka seksuaali- ja parisuhdekulttuuri jatkuvasti muuttuvat. Nykypäivänä seksuaalikulttuuri on jo niin avointa, että saa nähdä, onko viidenkymmenen vuoden päästä vaatekaupat täynnä orgioita. Hahah.


Olen pitkään miettinyt onko ihan järkevää jakaa niin henkilökohtaisia asioita kaikkien nähtäväksi internettiin. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että hyödyn blogista enemmän kuin mitä siitä on haittaa. On terapeuttista kirjoittaa parisuhdeasioista ja nähdä omat ajatuksensa konkreettisesti. On myös aivan mahtavaa saada vertaistukea lukijoilta. Kaikkea en netissä tule jakamaan, vaikka olenkin hyvin avoin ihminen. Syy tähän liittyy osittain ammatinvalintaani. En ehkä koskaan tule sairaanhoitajan töitä ainakaan Suomessa tekemään, mutta jos Suomeen jään minä todennäköisesti kouluttaudun johonkin sairaanhoitajan kaltaiseen ammattiin, eikä olisi ammatin kannalta järkevää jakaa kaikkea mahdollista blogissani. Vaikka google ei saisi olla työntekijän palkkaamisen tiellä, aivan varmasti jotkut työnantajat käyvät googlailemassa työnhakijan ennen tämän palkkaamista.

Seksiasioista en olekaan enää niin paljoa kirjoittanut, vaikka alunperin seksin piti olla yksi blogini teemoista. Seksiasioista kuitenkin tykkään kirjoittaa ja seksiasioista kirjoittamalla hyödyn mahdollisesti tulevaa seksologin uraani varten. Blogini teemat ovat vaihdelleet lifestylestä parisuhteeseen ja matkailuun. Mietinkin yhdessä vaiheessa vaihtavani blogialustaa rantapalloon, kun matkailu kuitenkin on tärkeä osa elämääni. Parisuhde- ja lifestyleblogina tulen kuitenkin aina jatkamaan, vaikka muut pienemmät teemat hieman vaihtelisivatkin. Bloggaaminen vie paljon aikaa, mutta on sen arvoista. Mielummin keskityn kirjoittamaan blogitekstejä kuin hengailisin Facebookissa kaiket illat ennen nukkumaanmenoa. Harrastuksissa kerkiän käymään normaalisti ja töissä vauvan nukkuessa on hyvää aikaa kirjoittaa uutta blogitekstiä. Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, että seitsemän kuukautta sitten päätin vihdoin perustaa oman blogin!


Wohoo! Huomenna alkaa viikonloppu ja Wemlatin näkee oman ihanuutensa. <3 Oijoijoij rakkausrakkaus. 

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu