Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Viikonloppu poikaystäväni porukoilla

Vietimme pääsiäisen Frankin porukoilla Hämeenkyrössä. Frank on kasvanut ja elänyt maalla lemmujen kanssa, josta sitten nuorena päättänyt irrottautua kaupunkielämän sykkeeseen. Minulle taas maalla eläminen on aivan uutta. Olen asunut koko elämäni kaupungissa Afrikan reissuja lukuunottamatta. Onneksi en ole luonteeltani mikään prinsessa, sillä silloin maalla elosta ei valitettavasti tulisi yhtään mitään. Minä itseasiassa alan pikkuhiljaa tottua ajatukseen, että voisin joskus itsekin asua maalla. Olisi aivan mahtavaa elää omavaraisesti ja syödä puhdasta ruokaa omalta takapihalta. Maalla on niin ihanan rauhallista, että voi melkein jopa kuulla omat ajatuksensa.





Lauantaina päätimme lähteä muiden maalaisjunttien kanssa Tampereen yöelämään. Frank raukka joutui kestämään tyttöjen kännisekoiluja SELVINPÄIN, kun oli lupautunut kuskiksi. Täytyy kyllä hattua nostaa. Sellaista settiä taas tuli, että en olisi ainakaan itseäni kestänyt selvinpäin minuuttia kauempaa. Tuli muuten pitkästä aikaa aivan loistava iskurepliikki nuorelta mieheltä Fatladyssä. Tanssittiin tyttöjen kanssa ihan satasella ja sitten tämä kyseinen mies tuli taakseni tanssimaan. Lähdin heti karkuun toiselle puolelle tanssilattiaa, koska mies vaikutti ällöltä eikä ollut lainkaan minun miestyyppiäni. Hetken päästä hän tuli perässä ja sanoi: "Teistä naisista ei oikein koskaan ota selvää. Haluutko sä nyt mua vai et?" Sen jälkeen hajosin totaalisesti hahaha.



Kaikkein parasta pääsiäisessä oli tietysti suklaamunat! Suklaamonsteri pääsi taas vauhtiin eikä enää edes pysynyt munien laskuissa mukana. Aina Frankin porukoilta lähdettäessä vatsa on niin yltäkylläisen täynnä, kun on tullut syötyä kaikennäköisiä herkkuja. Vatsa kiittää ja kuittaa. Munien maisteluiden välillä kävimme Frankin kanssa mönkijäajelulla ja navetassa lypsämässä lehmiä. Lehmät eivät niinkään ole minun juttuni, mutta mikäpä siinä Frankkia työntouhussa katsellessa ja pikkusille vauvalehmille höpöhöpöjä jutellessa. Onhan ne vasikat aika suloisia tapauksia. Melkein yhtä söpöjä kuin tuollaiset Frankin kaltaset otukset.






Miten muiden pääsiäiset meni? Pääsikö kukaan muu koittamaan tissiä?

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu