Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

perjantai 4. syyskuuta 2015

Haluun takasin!

Minulla on opinnäytetyön kirjoittaminen nyt hypännyt blogin edelle ja siksi on ollut blogin puolella vähän hiljaista. Onneksi opinnäytetyön palauttamiseen on enää muutama viikko aikaa, jonka jälkeen voin taas palata kunnolla blogin pariin parisuhde- ja seksuaalisuus-teemoilla. Pikkuhiljaa alkaa Aussilandin tarjontaa tulla ikävä täällä syksyisen kylmän Suomen keskellä. Muutamia kuvia jäi reissuni aikana julkaisematta, jotka ajattelin nyt näin muistelujen merkeissä vielä tänne blogiin laittaa.
Työnantajani olivat ihan hulluja auto- ja moottoripyöräfaneja. Heillä oli yhteensä neljä moottoripyörää, neljä autoa ja kaksi venettä. Tosin ainoastaan kaksi autoista ja yksi moottoripyöristä oli käyttökunnossa. Muut vehkeet olivat korjausurakan alla. Lapsen isä oli toiselta ammatiltaan mekaanikko ja tykkäsi tehdä vanhoista autoista uusia. Aaron  tulikin yllättävän hyvin työnantajieni kanssa toimeen, kun löytyi heti yksi yhteinen kiinnostuksen kohde. Aaronkin rakastaa auto- ja moottoripyöräjuttuja ja ostikin itselleen juuri Harleyn. 

Pitäisi itsekin ajaa moottoripyöräkortti, niin pääsisin Ausseissa ajamaan Aaronin Harleyllä. Nimimerkillä "juuri viikko sitten viikonloppuna vastaantulevien kaistalla vahingossa ajanut". Lähdin porukoiden autolla kaverin pihasta ajamaan takaisin kotiinpäin, kun yhtäkkiä menin aivan sekaisin, kummalla puolella tietä Suomessa ajettiinkaan. Kaverini tuli hetken päästä viereiselle kaistalle ja nauroi vedet silmissä minun ollessani vastaantulevien kaistalla tämän auton vieressä. Onneksi silloin ei ollut paljoa liikennettä ja selvisin pelkällä hämmennyksellä hahah.
Kävimme saksalaisten reppureissaajien kanssa katsomassa sonnilla ajamista. En tiedä yhtään, mikä sen oikea nimi on suomeksi, mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan. Siis se, missä ratsastaja istuu villin sonnin päällä ja yrittää pysyä tämän päällä mahdollisimman pitkään. Olen eläinrääkkäystä vastaan ja mietin ainakin kolmeen kertaan ennen kuin suostuin lähtemään tyttöjen mukaan. Tuntuu pahalta sanoa, mutta olihan se ihan viihdyttävää katseltavaa. Koko yleisö oli ihan messissä ja tauoilla valkokankangas viihdytti yleisöä. Valkokankaalla oli mm. pusurinki, jossa kamera valitsi yleisöstä randomisti vierekkäin istuvan miehen ja naisen, joiden naamat tulivat valkokankaalle sydän raameihin. Suurin osa pussasivat, vaikka toinen osapuoli olisikin ollut aivan ventovieras hahah. Toinen ohjelma oli "dance dance", jossa kamera taas valitsi randomisti jotkut ihmiset yleisöstä valkokankaalle, joiden piti esitellä tanssitaitojaan. Päästiin saksalaisten tyttöjen kanssa tähän ja vedettiin ihan satasella hahah.

Sain työnantajiltani läksiäislahjaksi "flyboarding" -kurssin. En ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut flyboardingista ennen tätä. Lentäjä seisoo laudan päällä kiinnitetyissä monoissa ja laudan alta tuleva vesisuihku nostaa lentäjän ilmaan. Laudan päälle on helppo päästä seisomaan ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Tasapainoa ei oman kokemukseni mukaan ainakaan kovin paljoa tässä lajissa tarvita, vaikka tämä päällepäin näyttääkin aika haastavalta. Flyboarding on ehdottomasti helpompaa kuin miltä se näyttää! Oli siistiä päästä spinnaamaan laudan päällä ja hyppiä veteen kuin delfiini. Flyboarding antaa vapauden tunteen ja on mieletöntä pystyä leijailemaan veden päällä! Suosittelen, jos vain on mahdollisuus tätä lajia päästä kokeilemaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu