Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

tiistai 25. elokuuta 2015

Viikko ilman Aaronia

Viikko on vierähtänyt Suomen kamaralla. Fiilikset ovat yllättävän hyvät. Luulin masentuvani lopullisesti, mutta on ollut huippua nähdä läheisiä ystäviä ja päästä nauttimaan Suomen kesästä.  Aika menee nopeasti, sillä koulua on enää vajaa kolme kuukautta jäljellä. Opiskeluinnostuksenikin on yllättävän korkealla. Opinnäytetyötä kirjoitan mielelläni ja on ihana nähdä, miten paljon opinnäytetyötä tehdessäkin on uusia asioita oppinut.


Sovimme eroavamme Aaronin kanssa lähdettyäni takaisin Suomeen. Tämä viikko on kuitenkin saanut molemmat miettimään ja päätimmekin olla epävirallisessa avoimessa suhteessa. En ole ihan varma, mitä tämä käytännössä tarkoittaa, mutta välillämme on kuitenkin jonkinlainen sidos. Saamme toki olla muiden kanssa intiimisti ja käydä treffeillä, mutta silti me odotamme toisiamme tämän kolmen kuukauden ajan. Turhaa heittää rakkautta noin vain pois, kun se kerran omalle kohdalleen tulee. Ei sitä rakastumaan kuitenkaan ihan päivittäin pääse.


Olemme jutelleet lähes päivittäin skypessä ja tämä ikävästi muistuttaakin minua etäsuhteesta. Etäsuhde oli juuri se, mitä en halunnut, koska elämä tuntuu pysähtyvän paikoilleen. Nukut, heräät, syöt, käyt koulussa, käyt treeneissä ja skypetät. Tämän takia en ole ihan varma tästä meidän avoimesta etäsuhteesta. Haluaisin nauttia näistä kolmesta kuukaudesta Suomessa vielä, kun ehdin. Kuka tietää, vaikka en tulisikaan enää koskaan takaisin Suomeen muuttamaan. Ulkomaat ovat kuitenkin vieneet sydämeni jo useita vuosia sitten. 


Tänään aloitin Australiaan sairaanhoitajaksi rekisteröinnin prosessin. Tulen siitäkin kirjoittamaan blogiin lisää prosessin jatkuessa. Prosessihan on yllättävän raskas ja työläs. Paljon on paperihommia tehtävänä ja odotusaikakin saattaa olla pitkä. Olen kuitenkin päättänyt heti koulun loputtua lähteä takaisin Australiaan. Ennen kuin saan sairaanhoitajan rekisteröintipaperit käteen, teen jotain muita töitä. Tarjottiinhan minulle jo tanssijan ja tarjoilijankin töitä. Seksikaupasta saan myös keikkatöitä. Ei se lastenhoitajankaan työ ole poissuljettua, mutta useimmat perheet hakevat ainoastaan huonosti palkattuja au-paireja. 


Joka tapauksessa olen enemmän kuin innoissani valmistumisestani. Käyn jossain vaiheessa ensi kuussa vielä pankissa juttelemassa laina-asioista. Olen apulaislääkärin koulutusta miettinyt nyt ihan kunnolla, mutta koulu on tietysti kallista ja pitäisi näin ollen ottaa pankista lainaa. Nämä kolme kuukautta menevät varmasti nopeasti asioita selvitellessä ja paperihommia tehdessä. En jaksa odottaa, että näen taas tuon ihanan hömelöni! Kuvat ja videot on otettu meidän road tripiltä. Aaronilla on aina hyvät setit, oli kyseessä sitten Britney Spears tai jokin harcore mother fucker. Mun oma pikkuinen räppäri. <3

Suorat linkit videoihin TÄSSÄ ja TÄSSÄ.


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu