Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

maanantai 10. elokuuta 2015

Venla sydän Aaron

Olemme käyneet upeilla treffeillä Aaronin kanssa viimeiset kaksi viikkoa. Aaron on halunnut viedä minua kaikkiin eksoottisiin paikkoihin ennen paluutani Suomeen. Seura tietysti on tärkeintä enkä niinkään välitä kalliista treffeistä, mutta kun kerran mies haluaa väkisin viedä niin mitäs siinä väitellä vastaan. Minussa vain on sellainen ärsyttävä pihi-piirre, että aina kun näen jonkun tuhlaavan rahoja johonkin turhaan, alan laskea, kuinka monet kengät tai vaatekappaleet silläkin rahalla saisi köyhille lapsille ostettua. Mielummin käyttäisin ne rahat hyväntekeväisyyteen.


Viimeisen viikonlopun suunnitelmat ovat vielä auki. Vaihtoehtoja on monia. Viimeisen viikonlopun kunniaksi haluan tehdä jotain mieleenpainuvaa. Olemme miettineet helikopteriajelua, taivassukellusta/laskuvarjohyppyä ja lentosurffausta. Laskuvarjohyppy olisi kaikkein hulluinta, mutta se olisi täydellinen päätös Australian matkalleni. Voin jo tuntea ne perhoset vatsassani ja sen adrenaliinivirran sisälläni, kun lentokoneen ovet avataan ja pitäisi hypätä. Se olisi varmasti yksi jännittävimmistä kokemuksista. Pakko se on joskus kuitenkin kokea! Haluan tietää saanko sydänkohtauksen tai pyörrynkö jo lentokoneessa ennen itse hyppyä.


Vielä on muutama päivä aikaa päättää ennen kuin pitäisi varata paikka viikonlopulle. Toisaalta helikopteriajelu kauniin Australian luonnon yllä voisi myös olla aika siistiä. Aaron tosin on ollut helikopterin kyydissä useita kymmeniä kertoja tämän entisessä työpaikassaan. Se ei olisi siis molemmille niin jännittävä kokemus. Lentosurffaus taas näyttää hauskalta, mutta haastavalta. Ehkä me koitamme tänään tai viimeistään huomenna päättää, mitä aiomme viikonloppuna tehdä. Tärkeintä kuitenkin on, että saamme viettää sen Aaronin kanssa yhdessä.


Mieleenpainuvimmat treffit olivat deckchair-elokuvateatterissa ja gourmee ravintolassa näköalapaikalla. Darwinin deckchair-cinema on arvostelujen mukaan Australian upein elokuvateatteri. En kyllä yhtään ihmettele. Todella viehättävä paikka meren läheisyydessä, mutta kuitenkin puiden suojassa tuulelta. Upea kokemus katsoa valkokankaalta elokuvaa ulkona opossumien ja muiden eksoottisten luonnon äänien kuuluessa taustalta. Tuolit olivat kuin riippukeinuja, mutta vain tuolin muodossa. Niissä oli ihana löhötä ja oli vielä mukavampaa, kun toimme omat peitot ja tyynyt mukanamme. Aivan eturivissä oli muutamat säkkituolit riippukeinutuolien sijaan. Niissäkin olisi varmasti ollut kiva löhöillä, mutta halusimme hieman kauemmas elokuvaruudusta. Ei ole koskaan aikaisemmin ollut niin kotoisan mukavaa  elokuvateatterissa. Tämä on varmasti yksi parhaista treffipaikoista, jos haluaa vain olla lähekkäin eikä ole tarvetta jatkuvalle jutustelulle.


Aaron vei minut viime viikolla paikalliseen pubiin lähes tunnin ajomatkan päähän Darwinista. Pubissa on joka keskiviikkona strippishow. Pubi oli tupaten täynnä porukkaa ja fiilis oli katossa. Yleensä en viihdy baareissa ilman, että juon vähintään muutaman drinksun. Humalaiset ihmiset vain ärsyttävät ja ahdistavat, jos on itse selvinpäin. Tällä kertaa minä olin kuitenkin aivan fine. Tuntui, että muutkin olivat vain muutaman kaljan linjalla eikä kukaan mitään örveltänyt. Tunnelma oli lämmin ja kaikki olivat messissä strippishown alkaessa. Strippari kierteli ensimmäiset biisit ihmisten joukossa antamassa lyhyitä sylitansseja randomeille. Seuraavat biisit hän nousi lavalle ja tanssi tangolla. Show oli todella magea! Tykkäsin siitä, kun strippari otti yleisön mukaan show'hun. Lopussa naisen otettua kaikki vaatteensa pois hän otti saippuaveteen kastetun pesusienen ja puristi vedet rinnoillensa. Tämän jälkeen hän meni kontillensa maahan pylly yleisöä kohden ja puristi saippuavedet pakaroidensa päälle ja sheikkasi pyllyä niin, että vedet roiskuivat ympäriinsä. Minusta show oli todella hieno enkä ole aikaisemmin vastaavaa nähnyt. Jännä, että upein näkemäni strippishow tulee vastaan Darwinin jossain puskapubissa, vaikka olen Miamissakin käynyt strippibaareissa. Wou.


Onko kellään kokemuksia laskuvarjohypystä? Voiko jo kahdessa metrissä korkeanpaikankammoa poteva ikinä selvitä siitä? :D

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu